Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au identificat şi reţinut un individ de 22 ani, originar din raionul Cantemir, bănuit în cel puţin doua cazuri de furt.

Hot_telefoane

Colaj: politiacapitalei.md

Potrivit datelor acumulate pe parcursul investigaţiilor, individul sustrăgea telefoanele mobile din magazinele specializate, cu scopul de a le vinde ulterior. În  primul caz, individul a pătruns într-un butic de pe strada Ismail din Chișinău, de unde a sustras două telefoane de model „iPhone” şi un telefon de model „LG”. Al doilea caz a avut loc pe strada Stefan cel Mare, unde a sustras dintr-un magazin un telefon de model „Samsung”.

Suma totală a prejudiciului cauzat constituie 18.500 lei. Bunurile sustrase urmează să fie ridicate şi returnate victimelor.

Bănuitul este cercetat penal în stare de arest pentru furt şi riscă amendă în mărime de la 13.000 lei la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. Totodată, sunt întreprinse măsuri speciale pentru a stabili complicitatea lui în alte cazuri analogice.

Reclame