Visul lui Dodon

Federația Rusă va accepta să-și deschidă piața pentru produsele noastre doar în cazul în care noi vom capitula pe toate pozițiile. Acesta este visul lui Igor Dodon, de a transforma R. Moldova într-un stat vasal al Rusiei, el urmând să fie vătaful șef al provinciei, consideră analistul politic Vlad Țurcanu.

Igor Dodon

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor1

Acesta a remarcat, în emisiunea „Ora de Vârf” de la Radio Chișinău, că Igor Dodon, aflat la Soci, și-a justificat neputința și lipsa de perspectivă a vederilor sale politice, victimizându-se și spunând că din cauza unor factori interni, nu reușește să-și pună în aplicare promisiunile electorale. În același timp, Federația Rusă nu este disponibilă de a renunța cel puțin la embargourile instituite anterior, ca să nu mai vorbim de trupele sale din Transnistria, a subliniat Vlad Țurcanu.

„Și de data aceasta, Igor Dodon a repetat niște deziderate și realizări iluzorii, care țin de UEA, și se știe că Igor Dodon își dorește să înscrie RM în această organizație, de asemenea câteva referiri despre muncitorii noștri din Rusia și exportul de fructe și legume. Dar ca de fiecare dată Igor Dodon a trecut cu vederea lipsa de disponibilitate a FR de a renunța cel puțin la embargourile instituite anterior, ca să nu mai vorbim de trupele sale din Transnistria.

Este evident că Igor Dodon prin politica sa duce R. Moldova într-o stare de izolare față de comunitatea internațională. Din fericire nu este singurul decident din această țară, dar cu politica sa primitivă, Igor Dodon taie căile de comunicare cu alte entități din străinătate decât Federația Rusă. Să mai spune aici că și Partidul Democrat a avut o contribuție la deteriorarea relațiilor noastre cu Uniunea Europeană prin insistența sa de a schimba sistemul electoral”, a comentat Vlad Țurcanu.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.