Percheziții de amploare în toată țara

Oamenii legii au efectuat marți, 17 octombrie, peste 90 de percheziții în 26 de raioane ale republicii. Perchezițiile vizează persoanele implicate în trafic de droguri în privința cărora se dispunea de informații și existau probe pertinente că păstrează, produc, distribuie stupefiante consumatorilor.

Droguri_perchezitii

Foto: politia.md

Până în prezent, au fost reținute opt persoane, cu rol de organizatori și intermediari la realizarea drogurilor. În raionul Cahul a fost reținut un bărbat de 46 de ani, anterior condamnat pentru mai multe infracțiuni grave și deosebit de grave, recunoscut în lumea criminală cu autoritate, precum și trei complici, locuitori a mun. Chișinău, la care au fost depistate peste 1 kg de marijuană, dispozitive destinate consumului de droguri, arme și muniții, precum și utilaj destinat creșterii plantelor de cânepa și împachetării drogurilor prin vacuumare.

În raionul Căușeni au fost reținute trei persoane, precum și un student al Academiei Ștefan cel Mare al MAI, care comercializau droguri de tip hașiș. La student au fost efectuate achiziții de control, iar drogurile au fost transmise investigatorului sub acoperire pe teritoriul Academiei.

Ca urmare a perchezițiilor, au fost depistate plante de cânepă, un pistol fără acte de proveniență, cartușe de luptă de automat AK-47 deținute ilegal, obiecte destinate consumului de droguri, precum și droguri de tip hașiș.Categorii:Societate

Etichete:,

3 răspunsuri

  1. Un Jizdan ne trebuia inca din anii 90, altfel eram azi la capitolul cu drogurile..

    Apreciază

  2. Cu cît mai mulți criminali și interlopi băgăm la pușcărie cu atît sunt mai mari șansele să creștem și să dezvoltăm țara. Nuștiu cum voi da eu apreciez această intensă luptă cu corupția pe care o duc forțele de ordine de la noi

    Apreciază

  3. Demult trebuia ca autoritattile sa se autosesizeze in priveste acest fenomen. Situatia e mai grava decit parea.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.