Preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, a precizat pentru a patra oară în acest an că actualul Guvern, condus de premierul Pavel Filip, îşi va duce mandatul până la capăt şi nu există nicio intenţie de schimbare a acestuia din funcţie şi nicio intenţie a liderului PDM de a ocupa această funcţie.

Vlad Plahotniuc_Pavel Filip

Vlad Plahotniuc și Pavel Filip. Foto: Sandu Tarlev / moldnova.eu

Într-un comunicat al PDM, se spune că informația falsă privind posibila înlocuire din funcţie a prim-ministrului a fost vehiculată marți de câteva instituții de presă care „lansează astfel de intoxicări”, unele dintre care au beneficiat sau beneficiază de bani din partea partenerilor externi, pe care „îi foloseşte pentru a-i dezinforma pe cetăţenii Republicii Moldova”.

„Calificăm informaţiile false apărute din nou în spaţiul public pe aceste subiect ca fiind minciuni lansate de câteva personaje toxice, care se ascund în spatele activităţii politice sau jurnalistice pentru a manipula opinia publică. Această informaţie falsă a mai fost vehiculată de patru ori în acest an şi de fiecare dată a fost infirmată de PDM atât prin comunicări publice, cât şi prin acţiunile sale”, scrie în comunicatul PDM.

Potrivit sursei citate, liderul PDM și întreaga conducere a partidului „îşi exprimă satisfacţia faţă de activitatea premierului Pavel Filip şi îi acordă toată susţinerea politică lui şi echipei de miniştri, pe care îi va sprijini activ în îndeplinirea cu succes a programului de guvernare”.

Reclame