Maia Sandu va bate palma cu Năstase și la alte alegeri decât cele parlamentare

Blocul electoral format de PAS și PPDA va fi valabil și pentru alte scrutine decât cel parlamentar. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

maia-sandu_andrei-nastase

Maia Sandu și Andrei Năstase. Foto: fb.com/AndreiNastase.DA

„Când am vorbit despre unitatea forțelor democratice, antioligarhice, pro-europene, m-am referit la o agendă mult mai lungă decât prezidențialele. M-am referit la agenda parlamentarelor, localelor și cred că asta ar trebui să fie preocuparea noastră”, a declarat președintele PPDA, Andrei Năstase.

Potrivit lui, un motiv în plus pentru a merge pe această cale ține și de modificarea sistemului electoral. „Vom continua în același sens conștienți fiind că doar prin unitatea noastră putem să înlăturăm această guvernare”, spune liderul PPDA.

Maia Sandu, președinta PAS, a declarat că cele două partide trebuie să fie foarte puternice în următoarele alegeri parlamentare ca să poată păstra parcursul european al țării.

„Cred că toată lumea s-a convins că parteneriatul nostru la prezidențiale a dat roade. Acum noi suntem dispuși la prima etapă să scăpăm țara de acest binom toxic Plahotniuc-Dodon și la a doua etapă să reconstruim lucrurile pentru că au fost deteriorate foarte multe”, spune Maia Sandu.

Președinta PAS a declarat că împreună cu PPDA sunt în căutarea celei mai bune formule pentru a obține cel mai bun rezultat la alegerile parlamentare și își doresc să discute și despre următoarele scrutine.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. este o condiție impusă de victor țopa care finanțează atît PPDA cît și PAS, TOT aici se limitează la bani și cine îi dă la timp ))

    Apreciază

  2. Se pare ca nenea Filat nu prea are surse sau se zgirceste si a hotarit sa mai taie din finatare.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.