Maestrul Eugen Doga se declară susţinător al lui Dorin Chirtoacă şi spune că nu vede rostul referendumului din 19 noiembrie. Într-un filmuleţ, compozitorul menţionează unele proiecte de succes realizate de primarul suspendat, ca de exemplu Strada Pietonală, Parcul Valea Morilor, iluminarea spre Aeroportul Internaţional Chişinău, dar şi procurarea troleibuzelor noi.

Eugen Doga

Eugen Doga. Foto: vmdaily.ru

„Daţi-i dreptate lui Dorin Chirtoacă, să umble, să se întâlnească cu alegătorii. Ce înseamnă referendum, este el bun sau nu. Eu personal nu voi fi la acest referendum, căci nu înţeleg rostul de unde a pornit şi eu îl stimez pe Dorin Chirtoacă şi cred că toată lumea care l-a ales nu a greşit. Aşa că decideţi”, declară compozitorul Eugen Doga, citat de trm.md.

Referendumul de demitere a primarului general de Chișinău, Dorin Chirtoacă, va avea loc pe 19 noiembrie. Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, pentru ca plebiscitul de demitere a primarului capitalei să fie validat,  la scrutin ar trebui să participe nu mai puţin de o treime din cei 647.203 de alegătorii înscrişi pe liste.

Reclame