Partidul Acțiune și Solidaritate își păstrează toate opțiunile deschise pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în anul 2018. Declarația a fost făcută de președinta PAS, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Geopolitica” de la postul de televiziune Noroc TV, transmite IPN.

Maia Sandu

Maia Sandu. Captură video: privesc.eu

„Un partid se creează ca să lupte pentru putere. Avem nevoie de putere ca să putem să facem ordine în această țară, să eliberăm instituțiile statului, să le consolidăm astfel încât aceste instituții să funcționeze în interesul țării. Sunt foarte multe lucruri pe care poți să le faci doar dacă ajungi la putere. În același timp, asta nu înseamnă că noi vom accepta orice regulă de joc care nu se înscrie în limita normalului”, spune Maia Sandu.

Maia Sandu a menționat că își dorește pentru alegerile parlamentare o listă de oameni în jurul căreia să concentreze întreaga societate.

„Noi nu ne ținem neapărat de interese de partid, noi suntem gata să invităm și altă lume în această listă. Noi suntem gată să mergem și dincolo de partide politice pentru că e un moment de cotitură pentru Republica Moldova”, a declarat președinta PAS.

Maia Sandu declară că echipa partidului se confruntă în prezent cu o hărțuire fără precedent de către putere. Potrivit președintei PAS, ceea ce face astăzi PDM este teroare. Oamenilor le este frică să spună pe cine sprijină, nemaivorbind să se implice activ și să promoveze un partid sau altul.

Reclame