PDM: Rezultatele referendumului anti-Chirtoacă nu reprezintă o victorie pentru nimeni

PDM consideră că rezultatele referendumului pentru demiterea primarului general al Chişinăului nu reprezintă o victorie pentru nimeni, dar indică o uriaşă înfrângere pentru partidele de stânga, în special pentru PSRM, care a iniţiat referendumul, un semnal că populismul nu prinde la cetăţenii capitalei, se enunţă într-un comunicat de presă al PDM.

PDM

Foto: canal3.md

„Chiar dacă cetățenii sunt nemulțumiți de situația din Chișinău, pe bună dreptate, ei au demonstrat astăzi că nu doresc să participe la jocul politic declanșat de socialiști și partenerii lor, PCRM și Partidul Nostru. Felicităm partidele pro europene care au boicotat referendumul, pentru atitudinea politică matură, fermă și consecventă, manifestată împotriva unei inițiative care avea ca scop preluarea pe căi incorecte de către socialiști a Primăriei Chișinău”, se spune în comunicat democraților, citat de trm.md.

PDM susține că este gata să se implice și să sprijine conducerea Primăriei Chișinău, indiferent dacă este una interimară sau va lua sfârșit acest interimat.

„Așteptăm o viziune clară și proiecte concrete pentru cetățenii capitalei. Facem apel la Consiliul municipal Chișinău să-și reia neîntârziat activitatea, să activeze în beneficiul oamenilor, să lase la o parte luptele politice și să elaboreze un plan rapid de scoatere a Primăriei Chișinău din criza în care se află de mai multe luni”, se mai spune în comunicatul PDM.


Referendumul anti-Chirtoacă a EȘUAT! Rată de participare la ora 21.00: doar 17,53%Categorii:Politică

Etichete:, ,

1 răspuns

  1. Rezultatul referendumului, i-au băgat în ședință pe socialiști, aceștia au înșeles că în timpul apropiat, șansele de a avea un primar în capitală, sînt minime.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.