Ca în Evul Mediu! Cum un bărbat a fost ucis pe o stradă din Chișinău

Un bărbat de 49 de ani a fost incendiat luni, 13 noiembrie, pe strada Dumbravei din Chișinău. Victima a fost transportată la spital în stare gravă. Ulterior, bărbatul a decedat în Secţia traume termice a Spitalului de urgenţă.

Incendiere_om

Foto: cdm.me

Conform informaţiilor preliminare, bărbatul ar fi fost în conflict cu un individ care l-a stropit cu un lichid inflamabil şi l-ar fi incendiat, ulterior fugind într-o direcţie necunoscută.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii desfăşurate, poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea suspectului, în vârstă de 37 ani. Acesta a fost escortat la Inspectorat, unde şi-ar fi recunoscut vinovăţia. Potrivit lui, conflictul s-ar fi iscat în urma consumului de alcool.

Poliţiştii şi procurorii urmează să stabilească şi alte circumstanţe ale cazului, întrucât la conflict ar mai fi participat și alte persoane, care se aflau la faţa locului.

Conform probelor acumulate de către poliţişti, bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. El riscă de la 12 ani până la 15 ani de pușcărie.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.