Primarul de Orhei, Ilan Shor, a publicat pe Facebook un mesaj ironic adresat președintei PAS, Maia Sandu, pe care o numește „scumpă Maia”. Deranjat de interesul Maiei Sandu față de problemele sale cu justiția, Shor o îndeamnă pe aceasta să nu piardă timpul în zadar, dar să se ocupe de „acțiuni concrete”.

Ilan Shor

Ilan Shor. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Mesajul lui Ilan Shor adresat Maiei Sandu:

Scumpă Maia! Maia, scumpă!

Atunci când spun «Scumpă Maia», știu despre ce vorbesc. În calitatea mea de fost sponsor general al partidului dvs., pot spune că acest lucru nu m-a costat deloc ieftin. Prin urmare, pentru ce veniți cu toate aceste atacuri ieftine, scumpă, deloc ieftină Maia?

Maia!

Recent, la Orhei, a fost dată în exploatare o nouă stradă, modernizată conform standartelor europene.

Recent, la Orhei au fost construite locuinţe sociale pentru tinerele familii şi lucrătorii tineri din sectorul bugetar.

În curând, în Orhei, se va deschide prima farmacie socială din țară. Toate acestea, noi le-am realizat. Despre acest lucru se vorbește și se scrie.

Maia!

Despre Dvs. nimic nu am auzit de foarte mult timp. Nu se aude despre faptul că ați fi ajutat pe cineva, că ați fi soluţionat vreo problemă vitală. Nu se aude nici despre faptul că v-ați ocupa cu ceva. Să fie oare lumea surdă sau poate chiar nu faceți nimic?

Maia! Scumpă!

Ajunge să pierdeți timpul în zadar. Destul ați dansat sub tobe. Doar nu sunteți conducătorul unui trib de sălbatici. Ocupați-vă de acţiuni concrete. Faceți ceva, măcar ceva. Faceți! Doar ceva, cât de puţin, puteți face?! De îndată ce veți face ceva, veți vedea cum brusc veţi creşte în preţ. Și atunci cuvântul «Scumpă» vă va fi caracteristic fără ironie.

În caz de ceva, adresați-vă, am să vă învăț. Absolut gratuit.

Reclame