Chișinău: 110 accidente rutiere în ultimele 72 ore; o persoană decedată și 11 traumatizate

Pe parcursul ultimelor 72 de ore, în municipiul Chişinău s-au produs 110 accidente rutiere soldate cu o persoană decedată şi 11 persoane traumatizate.

Accidente rutiere

Foto: politiacapitalei.md

Vineri, 24 noiembrie, un bărbat de 58 ani, conducând un Mercedes A140, a tamponat violent un pieton de 63 ani, care traversa neregulamentar strada. Accidentul s-a produs pe strada Gh. Asachi, victima fiind transportată în stare gravă la spital, unde decedat în secţia de reanimare. Cazul este investigat de Serviciul Accidente Urmărire Penală.

Din numărul total de accidente rutiere produse, 11 conducători auto au părăsit locul faptei, care urmează a fi identificaţi şi privaţi de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani până la 3 ani.

În cazurile soldate cu pagube materiale au intervenit la faţa locului echipele mobile ale Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Decizii de sancţionare au fost luate în privinţa a 55 şoferi, fiindu-le aplicate amenzi în mărime de la 900 lei până la 1.500 lei şi puncte de penalizare.

Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău avertizează şi solicită conducătorilor auto să respecte prevederile punctului 13 al Regulamentului Circulaţiei Rutiere în scopul evitării ambuteiajelor. Astfel, conducătorii auto care au nimerit în accident rutier, soldat doar cu pagube materiale, sunt obligaţi să elibereze carosabilul şi să se deplaseze la sediul Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din strada Aleea Gării 38., întrucât riscă să fie sancţionaţi pentru blocarea benzilor de circulaţie.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.