Deputaţii din fracţiunea parlamentară a PSRM vor participa la reuniunea grupului de prietenie interparlamentar „Moldova-Rusia”, programată pentru perioada 11-13 decembrie, la Moscova, se anunţă într-un comunicat de presă al formaţiunii politice.

PSRM

Foto: arena.md

La sfârşitul săptămânii trecute, Biroul Permanent al Parlamentului a respins solicitarea deputaților socialiști. Mai mult, Legislativul a anunţat că refuză să achite pentru deplasările deputaţilor PSRM în Federaţia Rusă.

„Partidul Socialiștilor își exprimă indignarea față de încercarea majorității parlamentare de a bloca activitatea Grupului de prietenie interparlamentar «Moldova-Rusia». Reuniunea va avea loc, în pofida opoziției oponenților de apropiere a statelor noastre, atât în interiorul țării, cât și în afara ei. PSRM va continua să depună toate eforturile pentru a dezvolta cu succes relațiile moldo-ruse la nivel interparlamentar, interregional și local”, se menționează într-un comunicat al PSRM, citat de trm.md.

Într-un comunicat de presă emis anterior de Legislativ se spune că deplasarea, dacă va avea loc, se va face din cont propriu şi că deputaţii nu vor reprezenta Parlamentul R. Moldova.

Reclame