De ziua Națională a României, președintele Igor Dodon i-a transmis omologului său român, Klaus Iohannis, un mesaj de felicitare în numele „poporului Republicii Moldova” și al său personal.

Igor Dodon

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

„Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul Zilei Naționale a României, însoțite de urări de pace și  prosperitate  pentru  poporul  român”, se spune în mesajul lui Dodon.

În context, Dodon apreciază „caracterul constructiv al relaţiilor tradiţionale de prietenie și cooperare moldo-române, bazate pe principii de parteneriat şi susţinere reciprocă”.

În mesajul său, șeful statului aduce „sincere mulțumiri pentru suportul acordat de România Republicii Moldova”, exprimându-și totodată „ferma convingere că și pe viitor vom menţine un dialog politic activ, iar raporturile de prietenie şi colaborare existente între ţările noastre vor continua să se dezvolte şi să se consolideze pe multiple planuri, spre  beneficiul  ambelor  state”.

Mesaj_Dodon_Iohannis

Foto: fb.com/dodon.igor

Reclame