Visul lui Năstase

Dacă ar ajunge președinte de Parlament, toți cei care fură în prezent țara ar sta în închisoare. Declarația a fost făcută de președintele PPDA, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

andrei-nastase

Andrei Năstase. Foto: Miroslav Rotari / sputnik.md

„Ca să ajungi președinte de Parlament trebuie să ai un suport politic substanțial. Președinte de Parlament nu ajungi pur și simplu. În momentul în care voi avea acest suport politic și aș ajunge președinte de Parlament, Plahotniuc nu numai prim-ministru nu va fi, Plahotniuc va sta la pușcărie, iar alături de el va ajunge și Dodon, și Candu, și Iaralov, și Constantin Botnari, și toți cei care fură astăzi țara”, a declarat Andrei Năstase ca răspuns la întrebarea ce ar întreprinde, dacă ar ajunge în funcția respectivă.

Președintele PPDA susține că, atunci când va ajunge în Parlament, formațiunea nu va face coaliție nici cu PDM, nici cu PSRM. În opinia lui, singura soluție este să obțină majoritate la alegeri. „Și dacă de unii singuri ne era mai greu, cu siguranță într-o asemenea coaliție, cu PAS, lucrurile sunt puțin mai ușoare”, afirmă Andrei Năstase.Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.