Peste 3000 de poliţişti vor asigura ordinea publică în timpul sărbătorilor de iarnă

Peste 3000 de poliţişti şi carabinieri vor asigura ordinea publică în perioada sărbătorilor de iarnă. Anunţul a fost făcut ieri de șeful Inspectoratului Național de Patrulare al Inspectoratului General de Poliţie, Liviu Baziuc.

Politia_Mos Craciun

Foto: politia.md

Potrivit lui Baziuc, poliţia va dubla itinerarele şi echipele de patrulare, iar numărul echipelor mobile va creşte. „În perioada 31 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018 inspectorii de patrulare, agenții de poliție vor fi prezenți pe principalele artere naționale, în punctele de risc de comitere a accidentelor rutiere și în orele de trafic intens, în vederea fluidizării circulației”, a spus Baziuc, citată de Moldpres.

El a recomandat şoferilor să nu lase automobilele parcate la întâmplare pentru a evita jafurile şi a prevenit cetăţenii să fie atenţi când pleacă din locuinţe, deoarece în această perioadă se înmulţesc considerabil numărul infracţiunilor de acest gen.

Conform sursei citate, în noaptea de Revelion, circulația transportului rutier în perimetrul Pieţii Marii Adunări Naţionale va fi sistată începând cu ora 20.00, iar transportul va fi redirecţionat pe străzile adiacente. Totodată, accesul în PMAN a persoanelor în stare de ebrietate va fi restricţionat.

În anul precedent, de sărbători au fost înregistrate peste 1000 de sesizări privind diferite ilegalităţi.Categorii:Fără categorie

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.