Despre criticii interpretei Ana Munteanu, luată în seamă de Dodon

„Cei care o critică pe Ana Munteanu o fac pentru că și-ar fi dorit-o înregimentată în partidele sau organizațiile lor politizate, adică s-o facă prizoniera mentalităților lor înguste de grup”, scrie Mihai Conțiu în „Moldova Suverană”.

Ana Munteanu_Dodon

Ana Munteanu și Igor Dodon. Foto: presedinte.md

Potrivit lui Conțiu, criticii Anei Munteanu, care și-a adjudecat marele trofeu de câștigător la concursul „Vocea României” de la PRO TV România, nu înțeleg că această copilă trebuie să se bucure de o libertate absolută.

„În realitate, prin criticile lor agresive, parcă vor s-o inhibe, s-o demoralizeze și s-o izoleze public cu orice preț, din ură și chiar invidie, pentru talentul ei nemăsurat, dar necontrolat și certificat de ei. Recurg la aceeași arie a calomniei și a persecuției pe care, de 27 de ani, o exersează în cel mai criminal mod aproape toți «proprietarii» unionismului agresiv, destabilizator și mincinos față de absolut oricine nu li se înregimentează!”, argumentează gazetarul.

Amintim că președintele Igor Dodon i-a oferit câștigătoarei concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, „Diploma de onoare a Președintelui”, pentru „promovarea imaginii R. Moldova în lume, în semn de apreciere a talentului și a efortului depus în perfecționarea acestuia”. Acest fapt a stârnit un val de critici și acuzații la adresa tinerei interprete de numai 16 ani, îndemnată să renunțe la diploma oferită de anitormânul Dodon.


Mihai Contiu

Mihai Conțiu

Mihai Conțiu, recunoscut de opinia publică drept un personaj pitoresc la Chișinău, după cum a scris și România Liberă, i-a cerut în 2008 azil politic fostului președinte Vladimir Voronin, pe care l-a adulat deschis mai cu seamă când acesta din urmă a fost la putere. Atunci, Conțiu susținea că a fost timp de opt ani ofițer acoperit al Serviciului de Informaţii Externe (SIE) al României. Ca reacție, potrivit sursei citate, biroul de presă al SIE a comunicat că nu dorește să comenteze afirmațiile lui Conțiu, susținând că personajul respectiv nu este credibil. Ulterior, după prăbușirea regimului Voronin, Conțiu ar fi trecut prin câteva „metamorfoze”: după ce l-a „spălat” o vreme pe fostul premier Vlad Filat, condamnat la pușcărie pentru corupere pasivă și trafic de influență, acum îl „servește” cu patimă pe „președintele tuturor” Igor Dodon.Categorii:Opinii

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.