Pavel Filip despre SCUTUL care ține Guvernul departe de disputele politice

În 2018, agenda de reforme a Guvernului de la Chișinău este una foarte ambițioasă. Remanierile efectuate în Guvern sunt foarte importante în primul rând pentru a ține Guvernul mai departe de campania electorală de la sfârșitul acestui an. Afirmațiile au fost făcute de către premierul Pavel Filip într-un interviu pentru postul public de televiziune „Moldova 1”.

Pavel Filip

Pavel Filip. Foto: gov.md

În acest context, premierul Filip a menționat că este „foarte recunoscător” coaliției majoritare din Parlament, care „acordă un suport puternic acestui Guvern, pentru că fără ei nu am fi putut realiza nimic”. „Zic că sunt foarte recunoscător pentru că au reușit și până acum să fie un scut pentru acest Guvern, să ne țină departe de disputele politice și să ne lase să lucrăm în voie aici, la Executiv. Aceleași asigurări le avem și pentru anul 2018. Chiar dacă este un an electoral, ne dorim cu o viteză dublă să ne mișcăm în implementarea reformelor”, a relevat premierul Pavel Filip.Categorii:Fără categorie, Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. S-a facut optimizarea guvernului, cred ca implementarea reformelor va fi mult mai rapida si simtitoare pe parcursul acestui an.

    Apreciază

  2. Guvernarea se axează pe lucruri concrete nu pe atacurile dintr-e partide, cum era pînă acum , cea ce apreciez eu cel mai mult!

    Apreciază

  3. foarte corect! Guvernul trebuie să se ocupe de reforme nu de bârfe politice! Bine când are mandat de încredere de la majoritate și nu se implică în politică dar face treabă !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.