Peste 7.000 de persoane au vizitat Parlamentul în 2017

Numărul vizitatorilor Parlamentului R. Moldova în anul 2017 s-a dublat, comparativ cu anul 2016. De asemenea, în anul trecut a crescut de cinci ori numărul comunicatelor de presă difuzate. Datele se conțin în bilanțul statistic al instituției pentru anul 2017.

parlamentul-republicii-moldova

Foto: fb.com/ParliamentRM

Astfel, pe parcursul anului trecut, au fost înregistrate 254 vizite ghidate de informare la care au participat 7044 vizitatori. La 88 dintre acestea vizitatorii au discutat cu deputați. Pentru comparație, pe parcursul anului 2016 au fost înregistrate 151 vizite la care au participat 3490 vizitatori.

Totodată, în perioada ianuarie-decembrie 2017, 3680 de persoane au beneficiat de audiență/întâlniri, organizate de Oficiile teritoriale de informare ale Parlamentului cu reședința în orașele Edineț, Orhei, Leova și Comrat.

În premieră, anul trecut au început a fi asigurate transmisiunile în direct de la ședințele plenare, ședințele de lucru și dezbaterile publice din Sala Europei, precum și declarațiile de presă ale deputaților și conferințele de presă, organizate în sediul Parlamentului. În ultimele 12 luni, în regim live, pe pagina web oficială a Legislativului, pe canalul de YouTube și pagina de Facebook au fost difuzate peste 500 de ore de video.

În aceeași prioadă au fost difuzate mijloacelor mass-media 1260 comunicate de presă, de 5 ori mai multe decât în anul 2016. Au fost eliberate 368 legitimații de presă, au fost editate cca 10 mii GB de foto și 3 mii GB de produs video.

De asemenea, a crescut considerabil numărul de vizitatori ai paginii de Facebook a Parlamentului. În 2017, pagina de YouTube a devenit un important canal de transmitere a materialelor video ale Parlamentului. La fel, a fost dezvoltată pagina de Instagram și OK a Legislativului. Tot în anul 2017, arhiva foto a devenit accesibilă publicului prin crearea și ordonarea albumelor pe pagina de Flickr a Parlamentului.

Reclame


Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.