Succesorul lui Filat: La Bălți „balabolul” a fost înlocuit cu un „gospodar”

Președintele PLDM, Viorel Cibotaru, scrie pe Facebook că „buldozerul pd-ist a demolat administrația locală din Bălți”. Cibotaru subliniază că acest lucru s-a întâmplat, de asemenea, la Taraclia, în municipiul Chișinău, precum și în alte localități din R. Moldova.

Viorel Cibotaru

Viorel Cibotaru. Foto: pldm.md

„Prin coruperea și intimidarea consilierilor municipali, după cum comunică martorii, «balabolul» a fost înlocuit cu un «gospodar» cu acte în regulă și cu mandat de la GBC. Cu siguranță următorul pas al guvernării oligarhice va fi să lichideze până la capăt democrația și să numească direct «pațanii noștri» ca primari. Tot procesul de apropiere de standardele europene, de o administrație locală eficientă și responsabilă, de participare a cetățenilor la treburile comunităților aruncat cu nerușinare și cinism la gunoi”, scrie liderul PLDM.

Cibotaru_Fb_Balti

Captură de ecran: fb.com/viorel.cibotaru

Leonid Babii

Leonid Babii

Amintim că miercuri, 3 ianuarie, Consiliul municipal Bălţi (CMB), întrunit în şedinţă extraordinară, l-a desemnat pe Leonid Babii primar interimar al municipiului, asta după ce marți, 2 ianuarie, Igor Şeremet şi-a dat demisia din această funcţie. Decizia a fost votată de 27 dintre cei 35 de aleşi locali. Şedinţa CMB de ieri a fost convocată printr-o dispoziţie semnată în data de 29 decembrie 2017 de fostul primar interimar, Igor Şeremet, după ce Renato Usatîi, care se află de mai bine de un an la Moscova, a cerut Consiliului să iniţieze procedura de convocare a unui referendum local pentru demiterea sa din funcţie. Precizăm că majoritatea în CMB este deținută de partidul condus de Usatîi.Categorii:Politică

Etichete:, , , , ,

1 răspuns

  1. Cei din PLDM mai au nas sa se daie cu parerea despre ce se intimpla in tara dupa ce ne-au fuar pe toti de un miliard? Cita ipocrizie ….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.