Operațiune ANTIDROG la sudul Moldovei! Traficanții de droguri riscă până la 15 ani de pușcărie

Oamenii legii au destructurat un grup criminal organizat implicat în comercializarea drogurilor la sudul Moldovei și anume în orașul Cahul și în mai multe localități din raioanele Cahul și Taraclia.

Catuse

Foto: ziarulderoman.ro

În urma mai multor percheziții, la domiciliile persoanelor suspecte au fost confiscate aproximativ 3 kg de droguri, în special paie de mac, marijuana, metadona ș.a. Totodată, au fost depistate și confiscate instalații utilizate la prelucrarea drogurilor, consumarea lor, dar și mijloace speciale de comunicare, utilizate la comiterea infracțiunii.

În total, au fost identificați și reținuți cinci membri ai grupării criminale cu vârsta cuprinsă între 35-60 de ani, cărora le-au fost aplicate măsuri preventive sub formă de arest.

Persoanele reținute riscă până la 15 ani de pușcărie.

Potrivit Poliției, gruparea criminală a fost documentată timp de aproape cinci luni. Ofițerii din cadrul  INI și procurorii PCCOCS, oficiul Sud, întreprind măsuri speciale pentru identificarea și altor membri ai grupării criminale.Categorii:Societate

Etichete:, , ,

4 răspunsuri

 1. Dupa ce lupta a inceput Plahotniuc cu traficantii de droguri, acesta se mai mira ca unii ii vor moartea? Sistemul criminal se opune.

  Apreciază

 2. Dupa ce Plahotniuc a inceput lupta cu traficantii de droguri, acesta se mai mira ca unii ii vor moartea? Sistemul criminal se opune.

  Apreciază

 3. 15 ani puțin putin, la ce bun statul sa cheltuie bani pe ei? sa-i puna la munci grele pentru țara pe vreo minim 20 de ani și apoi sa vada cum e mai bine.

  Apreciază

 4. Campania pornită în 2017, împotriva drogurilor, continuă în același ritm și anul acesta, poate ar trebui înăsprite pedepsele, poate așa va spori și eficacitatea.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.