Un orheian fura de rupea din automobilele chișinăuienilor

Un orheian de 20 ani a fost reţinut de către oamenii legii din Chișinău, fiind bănuit de comiterea unui şir de furturi din automobile. Anterior, individul a mai fost documentat de către poliţişti pentru fapte similare.

Furt_auto

Foto: auto-bild.ro

Potrivit informaţiilor constatate în cadrul acţiunilor de urmărire penală şi speciale de investigaţii, poliţiştii au stabilit că bănuitul împreună cu un complice în vârstă de 39 ani, care la moment se află peste hotarele ţării,  ar fi pătruns în cel puţin  trei automobile de modelele „Toyota”, „Mercedes” şi „Lexus RX”, parcate pe străzile Onisifor Ghibu şi Ion Creangă din sectorul Buiucani al Capitalei. Aceştia ar fi pătruns prin deteriorarea parbrizelor laterale, de unde ar fi sustras bani şi bunuri materiale în valoare totală de aproximativ 25.000 lei.

În cadrul audierilor, bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore. El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.