Cinci indivizi au fost reținuți în flagrant delict de către oamenii legii în timp ce în timp ce consumau substanţe narcotice în scara unui bloc de locuit din Chișinău.

Droguri

Foto: politiacapitalei.md

Cei cinci indivizi s-au dovedit a fi cu vârstele curpinse între 19 ani şi 21 ani, locuitori a Capitalei. Ei au fost încătuşaţi şi escortaţi la Inspectorat pentru documentare.

Asupra lor au fost depistate pacheţele în care se afla masa vegetală fărămiţată. Pacheţelele cu masă vegetală şi aparatul confecţionat artizanal  au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, pentru efectuare acţiunilor specializate în condiţii de laborator.

Totodată ofiţerii de investigaţii au iniţiat cercetări în vederea stabilirii şi documentării metodelor criminale de transportare şi identificarea altor complici în aceste scheme ilegale de distribuire a drogurilor.

În dependenţă de rezultatele expertizelor chimice, suspecţii riscă să fie cercetaţi penal şi privaţi de libertate pe un termen de până la 4 ani.

Reclame