Consilierii liberali din CMC o acuză din nou pe Silvia Radu de incompetență și abuz

Consilierii Partidului Liberal din Consiliul municipal Chişinău o acuză din nou pe Silvia Radu, primar interimar al capitalei, de incompetență şi abuz. Potrivit aleșilor locali liberali, pe de o parte, Silvia Radu propune comasarea mai multor direcţii, prin absorbție, iar pe de altă parte, a anunțat concurs pentru mai multe funcții de șef la direcțiile care urmează a fi reorganizate, transmite IPN.

Ion Cebanu

Ion Cebanu. Foto: Ion Vasilică / ipn.md

„După ce a dat cu oiștea în gard, Silvia Radu, atunci când nu s-a mai descurcat cu ghețușul de afară – noroc că a venit soarele şi a mai rezolvat din probleme – acum începe partea a doua a epopeii cu abuzurile la Primărie. După ce a arătat totală incompetență, acum arată abuz total”, a declarat liderul fracțiunii PL, Ion Cebanu, într-o conferinţă de presă.

Liberalul susține că nu este clară fundamentarea economică, dar nici acțiunea logică a reformei organizatorice propuse de Silvia Radu. Pe lângă faptul că au fost încercări de a trece proiectele de decizie în cauză pe la comisii şi comisiile le-a dat aviz negativ, nu există expertiză juridică și nici economică pentru a vedea ce se întâmplă dacă sunt unite două-trei direcţii, mai spune Ion Cebanu.

Potrivit liberalului, mai degrabă, Silvia Radu urmărește scopul să scape de anumiți funcționari. Ion Cebanu a dat exemplul unui consilier al primarului general, care a fost suspendat pe motiv că este suspendat Dorin Chirtoacă.

PL insistă că doar o persoană aleasă de cetățeni are legitimitate să facă astfel de reforme, nu una „intrată pe fereastră” în Primărie.Categorii:Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.