Partidul Liberal, acuzat de PLAGIAT: „Ghimpu și-a atribuit niște succese și realizări istorice”

Partidul Liberal (PL) niciodată nu o să fie considerat un partid cu adevărat unionist, pentru că anume PL e un fel de formațiune ce umblă hai-hui cu propriile „proiecte”, care de fapt sunt copiate. De această părere este bloggerul Corneliu Gandrabur.

Mihai Ghimpu

Mihai Ghimpu. Foto: tribuna.md

Potrivit bloggerului, deși PL nu are nici măcar o tangență cu Declarațiile de unire (a Consiliilor locale care au votat recent pentru unirea R. Moldova cu România – n.r.), zilele trecute Mihai Ghimpu spunea ca tot mai multe primării din țară susțin Statutul PL privind Unirea. „În așa fel, dar suficient de josnic, Ghimpu și-a atribuit niște succese și realizări istorice. Mai mult, PL și-a tras propria declarație de Unire (foto dreapta), iar până acum acest text de partid a fost aprobat de o singură comunitate”, scrie Gandrabur.

Bloggerul mai scrie că PL ar trebui să se unească cu oamenii care fac ceva pentru unire. „Ce face partidul în prezent este direct opusul și umblatul cu două proiecte. Dar, așa cum a arătat și istoria, din două proiecte are de câștigat al 3-lea. Sper sa nu fie cel rus”, conchide Corneliu Gandrabur.


Purul adevăr! Unionistul Mihai Ghimpu pronunță acest cuvânt de trei decenii


Până în prezent, deja 11 localități din R. Moldova au semnat o Declarație de Unire cu România. Această declarație simbolică a fost semnată întâi de satele Parcova și Fântâna Albă în data de 24 ianuarie, de ziua Micii Uniri.Categorii:Opinii

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.