Îndemnul la unire al Maiei Sandu adresat pro-europenilor

Toți cei care împărtășesc valorile europene trebuie să se unească acum pentru că, în baza sistemului electoral mixt, răzlețirea ar aduce beneficii în special PSRM. Declarația a fost făcută de președinta PAS, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Adevărul” de la postul de televiziune 10TV, transmite IPN.

Maia Sandu

Maia Sandu. Foto: Valentina Ursu / europalibera.org

Maia Sandu nu exclude că ar putea forma un bloc electoral cu reprezentanții unioniștilor, inclusiv cu partidul lui Traian Băsescu.

„În momentul în care noi o să avem definitivate mecanismele, o să le aducem la cunoștință celorlalți parteneri și o să discutăm cu toți cei care vor să participe în această echipă comună cu noi”, a spus lidera PAS.

Maia Sandu spune că acesta ar putea fi un bloc electoral care ar invita reprezentanți din mai multe partide.

„Ar fi o competiție între oamenii de la PAS, oamenii de la PPDA, din alte partide politice, cei care fac dovada că sunt oameni integri, nu au legături cu partidul de la guvernare sau cu partidele oligarhice și, respectiv, cele care sunt anti-europene”, a declarat președinta PAS.

Potrivit ei, există deschidere pentru toate partidele, inclusiv pentru Partidul Liberal. „În situația în care PL are oameni onești care vor să treacă prin filtrele de integritate pe care le creează PAS împreună cu PPDA și care vor dori să intre în competiție după mecanismele de evaluare a meritelor, suntem deschiși pentru toți”, spune politicianul.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

3 răspunsuri

 1. care unire in puii mei, daca Maia o buna perioada a colaborat cu Dodon si Usatii? Plus la asta, Maia si Nastase au alungat unionistii din PMAN.

  Apreciază

 2. Cu care pro-europeni să facă alianță Maia? nu cumva cu Dodon, pentru că conform sondajelor care se fac de mai bine de un an spun că doar trei partide vor accede în parlament.

  Apreciază

 3. Care Blea PAS si PPDA? Boul si vaca.
  Ati avut o contrazicere enorma pe toata aceasta perioada de timp. Nici macar nu ati fost in stare sa va acceptați ca alianță.
  Sa va înghită pământul

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.