Socialiștii vor să prăvale ministerul condus de Gaburici

Fracţiunea parlamentară a PSRM a înaintat, în cadrul şedinţe de astăzi a Parlamentului, o moţiune simplă asupra politicii interne în domeniul economiei, realizate de Ministrul Economiei şi Infrastructurii (MEI), condus de Chiril Gaburici. Potrivit deputatului socialist, Vasile Bolea, obiectul moţiunii îl constituie situaţia dezastruoasă în care se află economia Moldovei.

PSRM

Foto: arena.md

„După ce s-a scurs anul 2017 constatăm cu îngrijorarea că acest an a devenit anul eșecului economic pentru Republica Moldova, din cauza politicilor promovate. Rezultatele economice din 2017 și perspectivele pentru acest an arată că MEI nu este interesat de ceea ce se întâmplă în economia Moldovei. Depunerea acestei moțiuni simple reprezintă demersul nostru de a-l determina pe ministru Economiei să participe la o dezbatere, să ne prezinte cauzele dezastrului economic”, a declarat socialistul Vasile Bolea.

Moțiunea simplă va fi înregistrată în Parlament, iar Biroul permanent al Legislativului va decide data când această moțiune va fi examinată în plen.Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.