Pavel Filip participă la Conferința internațională pe probleme de securitate de la München

Premierul Pavel Filip efectuează, în perioada 16-18 februarie a.c., o vizită de lucru în Bavaria, RGermania, unde va participa la Conferința pe probleme de securitate de la München.

Pavel Filip

Pavel Filip. Foto: fb.com/Pavel.FilipPM

Printre subiectele discutate la conferinţă se numără rolul Uniunii Europene în păstrarea echilibrului mondial, poziţia ei faţă de Federaţia Rusă şi Statele Unite ale Americii, criza refugiaţilor din UE, perspectivele de dezvoltare a NATO, combaterea terorismului, precum și situaţia din Siria, Ucraina şi din Africa.

În marja evenimentului, șeful Executivului va avea o serie de întâlniri bilaterale cu şefi de stat și de Guvern, precum și cu oficiali europeni.

Conferința internațională pe probleme de securitate de la München este la cea de 54-a ediție și reunește anual în metropola bavareză politicieni şi factori de decizie importanţi în domeniul politicii externe și securității din întreaga lume.Categorii:Actualitate

Etichete:,

2 răspunsuri

  1. Partea buna ca avem sustinere deplina din partea UE, mai rau este ca in Moldova nu avem parte de clasa politica care sa faca fata la lucruri, da sunt careva miscari considerabile dar furtul de la BEM, Vama, FISC. Asta meritam.

    Apreciază

  2. totuși, să nu excludem o posibilitate pe viitor a Moldovei de a deveni membru NATO..bloc unde noi putem fi în siguranță.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.