Șeful diplomației moldovenești participă la o importantă conferință în Germania

Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, efectuează, în perioada 16-19 februarie, o vizită de lucru în Bavaria, Germania.

Tudor Ulianovschi

Tudor Ulianovschi. Foto: gov.md

Șeful diplomației moldovenești va face parte din componența delegaţiei premierului Pavel Filip, care va participa la lucrările Conferinţei pe probleme de securitate de la München.

Potrivit Ministerului de Externe de la Chișinău, înaltul for va reuni în metropola bavareză politicieni şi factori de decizie importanţi în domeniul politicii externe și de securitate din întreaga lume. În marja Conferinței, ministrul Ulianovschi va avea întrevederi bilaterale cu omologi din alte state, secretarul general al OSCE, alți oficiali.

După încheierea lucrărilor Conferinţei, ministrul Ulianovschi va avea un program bilateral în capitala bavareză, urmând să participe în calitate de invitat special la o masă rotundă organizată de Forumul de Afaceri Vest-Est, unde va vorbi despre actualitatea politico-economică, securitatea regională şi tendințele de dezvoltare și va prezenta oportunitățile economice și investiționale din R. Moldova. De asemenea, oficialul moldovean va participa la inaugurarea Consulatului R. Moldova din München, condus de Consulul Onorific Michael Fischbaum.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.