„Dacă ar face toți conducătorii ca Ilan Șor, lumea s-ar bucura”, susțin mai mulți oameni de la baștina lui Dodon

Nu cred că primarul orașului Orhei și liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor, ar fi vinovat în furtul din sistemul bancar al R. Moldova. Este vorba de mai mulți locuitori din satul Sadova, raionul Călărași, care susțin că se bucură când Șor îi ajută, mai cu seamă când în localitatea lor este trimis magazinul social ambulant al Partidului ȘOR.

Ilan Shor_magazin social

Foto: Liliana Barbarosie / europalibera.org

„Eu nu cred nimic. Pentru că dacă ar face toți parlamentarii și toată conducerea de la Chișinău măcar așa cum face acesta, hai că lumea s-ar bucura. Care cu un leu, care cu 50 de bani”, a declarat o femeie într-un reportaj realizat de Europa Liberă, despre magazinul social mobil al Partidului ȘOR.

„Eu cred că cine dă oleacă mai ieftin la pensionari și are milă de pensionari, acela gândește un pic la popor”, e de părere o altă femeie din Sadova, satul de baștină al șefului statului Igor Dodon.

Locuitorii din Sadova mai spun că, dacă și a furat, Ilan Șor se împarte cu oamenii. „Măcar ceva, ceva dă oamenilor. Ceilalți care fură, ce, dau ceva oamenilor ? Nu. Pun în băncile lor, acolo. Da nu numai Șor o furat. Da toți. Și a nostru Dodon”, a declarat o altă femeie, care a cumpărat produse mai ieftine de la magazinul social al Partidului ȘOR.

Potrivit Radio Europa Liberă, în satul Sadova, Călăraşi, în fiecare zi de miercuri, vine o autodubă cu însemne ale Partidului ȘOR pe ea, care le vinde pensionarilor pâine şi alte produse la un preţ mai mic decât cele pe care le-au văzut sătenii în ultimii ani. În fiecare săptămână, magazinul lui Șor ajunge în şapte sate din raionul Călăraşi, se menționează în reportajul citat.Categorii:Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.