Directorul Parcului Urban de Autobuze din Chișinău, Iacob Capcelea, a demisionat din funcție. Anunţul a fost făcut astăzi de primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, în şedinţa săptămânală a serviciilor Primăriei municipiului Chișinău.

Iacob Capcelea

Iacob Capcelea. Foto: moldpres.md

„Domnul Capcelea va pleca din funcţie în data de 1 martie”, a spus Silvia Radu.

Solicitat de agenție, purtătorul de cuvânt al Primăriei capitalei, Vadim Brânzaniuc, a menționat că cererea a fost depusă joi, 22 februarie. „Noua conducere a Parcului Urban de Autobuze urmează a fi numită printr-un concurs public”, a precizat sursa citată.

Primarul interimar al capitalei a cerut săptămâna trecută demisia şefului Parcului Urban de Autobuze, Iacob Capcelea, după ce pe internet au apărut imagini cu un autobuz de pe ruta Chișinău-Ghidighici, care circula cu podeaua defectată. La rândul său, șeful instituției a remarcat că „problemele de la întreprindere sunt din cauza finanțării insuficiente”.

Tot azi, autoritățile locale au anunțat că la 10 martie expiră mandatul de activitate al directorului Regiei Transport Electric din Chișinău, Gheorghe Morgoci. „Și în acest caz, noul șef urmează a fi numit printr-un concurs public”, a afirmat Brânzaniuc.

Săptămâna trecută, și-a depus demisia și directorul întreprinderii municipale „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi”, Eliferii Haruţa.

Moldpres

Reclame