Năstase: PPDA va avea un candidat la alegerile locale anticipate din Chișinău

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr va avea un candidat la alegerile locale anticipate din municipiul Chișinău. Anunțul a fost făcut de către liderul PPDA, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

Andrei Nastase

Andrei Năstase. Captură video: n4.md

Andrei Năstase a menționat că a cerut sprijinul partenerilor din Partidul Acțiune și Solidaritate la acest capitol și va cere susținere și de la exponenții altor forțe politice, dar și societății civile.

„Noi considerăm că în momentul de față avem nevoie de un candidat puternic pentru primărie, un candidat care ar întruni mai multe calități, inclusiv un bun profesionist, dar și un lider politic care va fi capabil să câștige în fața binomului Plahotniuc-Dodon”, spune președintele PPDA. Andrei Năstase susține că încă nu a primit un răspuns din partea PAS.

Decizia privind candidatul PPDA la alegerile locale va fi făcută publică după ședința Consiliul politic național al formațiunii, care va avea loc sâmbătă, 3 martie.

De asemenea, președintele PPDA este de părere că scrutinul municipal este o bună oportunitate, o șansă pentru opoziția pro-europeană, antioligarhică, democratică de a pune bazele unei alternanțe la puterea centrală printr-o victorie la aceste alegeri locale.

În opinia lui, este evident că și Vladimir Plahotniuc, și Igor Dodon nu-și doresc aceste alegeri în municipiu, de aceea, dacă vor avea loc sau nu alegerile va decide „regimul oligarhic”.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

3 răspunsuri

  1. Si de ce nou candidatii lui Nastase daca ei toti sunt niste mincai si hoti in gasca asta PPDA?

    Apreciază

  2. Iată dovada că Maia la trimis naher pe Năstase, nu au ei nici un fel de înțelegere, vă imaginați dacă un candidat la primărie nu pot găsi, cum o să facă ei liste comune ?

    Apreciază

  3. ”Laudă-mă gură, că ți-oi DA friptură”, cît oportunism din partea lui Năstase, ce urmărește doar satisfacerea intereselor personale, uitînd defapt că are 1% de încredere din partea alegătorilor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.