De 8 Martie, Partidul ȘOR a împărțit mii de lalele și cutii cu bomboane

De Ziua Internațională a Femeii, doamnele și domnișoarele din Orhei au avut parte de o surpriză plăcută din partea Partidului ȘOR. Potrivit unui comunicat al formațiunii politice, în cadrul flash mob-ului dedicat Zilei Internaționale a Femeii au fost împărțite peste două mii de lalele și cutii cu bomboane.

Partidul SOR_8 martie (1)

Foto: partidulsor.md

De dimineață, tinerii partidului, alături de Garda Populară au împărțit mii de lalele și cutii cu bomboane tuturor doamnelor întâlnite în oraș. Emoțiile femeilor au fost pe măsură: „un gest plăcut din partea partidului, primarul nostru mereu are grijă de noi și ține să ne felicite cu orice ocazie. Îi mulțumim din suflet!”, spune doamna Ecaterina Ciobanu.

Evenimentul a început din Piața Vasile Lupu din localitate, unde toate doamnele și domnișoarele au fost felicitate, după care „caravana de 8 martie” cu muzică și urări emoționante a pornit prin cartierele orașului.

Anvergura evenimentului a surprins doamnele și domnișoarele mergând pe drum, la stațiile transportului public, la poarta casei și chiar la locul de muncă.

Și Doamna Elena s-a bucurat de surpriză: „Este primul buchet de flori pe care l-am primit astăzi. Sunt obișnuită să primesc cadouri doar de la rude și prieteni, iar aici și din partea primarului.”

La rândul său, mătușa Zinaida a mărturisit că de ani buni nu a mai primit flori: „Mulțumesc mult primarului și partidului, nu am primit flori de vreo 2 ani. Domnul Șor are grijă de noi, pensionarii”.

De flori s-au bucurat și membrele Partidului Politic „ȘOR”.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.