Fostul viceprimaru de Bălți Igor Șeremet, a fost reținut astăzi de CNA pentru 72 de ore. Liderul PPPN, ex-primarul fugar de Bălți Renato Usatîi, consideră că responsabil de acest lucru este PDM.

Igor Seremet

Igor Șeremet. Foto: tribuna.md

„Oameni informați susțin că Igor Șeremet a refuzat să meargă la alegerile din Bălți în calitate de candidat din partea PDM. Plahotniuc s-a înfuriat și a dat comanda să fie arestat. Șeremet a fost reținut pentru 72 de ore”, a scris Renato Usatîi pe Facebook.

Precizăm că reprezentanții CNA au organizat, în această dimineață, perchiziții în cabinetul primarului interimar de Bălți, Nicolai Grigorișin. Potrivit unui video făcut public de postul de televiziune BTV, din cabinet au fost extrase documente și informații care erau păstrate în calculatoare. Reprezentanții CNA au fost interesați de achiziționarea containerelor, în contextul crizei gunoiului din Bălți și a problemelor legate de terenuri.

UPDATE. Fostul viceprimar de Bălți, Igor Șeremet, despre care Usatîi, fostul său șef, a anunțat că a fost reținut pe 72 de ore de CNA, a explicat în ce circumstanțe au apărut speculațiile despre „arestul” său. „Reținerea mea pe 72 de ore este o informație falsă! Aproximativ la 17:20 am ieșit din sediul Procuraturii Anticorupție”, a scris Șeremet pe Facebook.

Reclame