Președintele PLDM: Avem pretendent la Primărie

PLDM are un pretendent pentru alegerile noi din municipiul Chișinău, dar nu exclude că ar putea susține un candidat comun al partidelor de dreapta. Declarația a fost făcută de liderul formațiunii, Viorel Cibotaru, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

Viorel Cibotaru

Viorel Cibotaru. Foto: pldm.md

Viorel Cibotaru susține că ține cont de o analiză realistă și se întreabă în ce măsură candidatul PLDM va aduce o contribuție pentru câștigul dreptei la municipale.

„Decizia noastră va depinde în ce măsură comportamentul nostru va aduce contribuție la această victorie comună a partidelor pro-europene. Este o suprasarcină, este foarte complicată. Ea trebuie explicată activului partidului”, a spus liderul PLDM. Potrivit lui, intenția PLDM în cadrul alegerilor locale noi nu se reduce la un candidat, dar se rezumă la program.

Liderul liberal-democraților susține că potrivit propriilor analize a constatat că cetățenii nu și-ar dori o politizare a candidatului la alegerile în municipiu. „Oamenii își doresc un om care să fie mai puțin dirijat de partide, mai puțin afiliat, să fie un bun gospodar, dar și să fie un bun comunicator cu Guvernul, cu partidele politice, cu diferite grupuri de interese”, spune Viorel Cibotaru.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.