Teatrele din Chișinău vor prezenta sâmbătă și duminică 18 spectacole

Optsprezece spectacole pentru copii şi maturi vor fi jucate în acest weekend pe scenele teatrelor profesioniste din Chişinău.

Teatru

Foto: clooblog.ru

Sâmbătă, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” va avea loc spectacolul „Surioara Alionuşka şi frăţiorul Ivanuşka”, după o poveste populară rusă.

În aceeaşi zi, la 18.00, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” va fi prezentat spectacolul „Filumena Marturano sau divorţ în stil italian” de Eduardo De Filippo, la Teatrul Naţional „Satiricus I. L. Caragiale” – spectacolul ”Made in Moldova” de Constantin Cheianu, la Teatrul Dramatic Rus de Stat „A. P. Cehov” – spectacolul „Proştii” de Neil Simon şi la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” – spectacolul „Suflete moarte” de N. V. Gogol.

Tot sâmbătă, la 18.30, Teatrul Naţional „Eugen Ionesco” îşi aşteaptă publicul la spectacolul „Iubirea la Proşti” de Francis Veber şi Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” – la spectacolul „Tosca”, operă în trei acte de Giacomo Puccini.

Duminică, la 11.00, la Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” va avea loc spectacolul „Elefănţelul curios”, poveste muzicală bazată pe lucrările lui R. Kipling, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” – spectacolul „Rapunzel. O poveste încâlcită”, la Teatrul Dramatic Rus de Stat „A. P. Cehov” – spectacolul „Cenuşăreasa” de Charles Perrault şi la 12.00, la Teatrul „Luceafărul” – spectacolul „Hansel şi Gretel” de Fraţii Grimm.

În aceeaşi zi, la 18.00, Teatrul „Luceafărul” readuce în scenă spectacolul „Un caz neordinar într-un spital familial” după Rey Cooney, Teatrul Naţional „Satiricus I. L. Caragiale” – spectacolul „Doctor de femei” de Georges Feydeau, Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” – spectacolul „Cântec de leagăn pentru bunici” de Dumitru Matcovschi, Teatrul Dramatic Rus de Stat „A. P. Cehov – spectacolul „Mireasa” de A. Ostrovski şi Teatrul „De pe strada Trandafirilor” – spectacolul „Suflete moarte” de N. V. Gogol.

Tot duminică, la 18.30, la Teatrul Naţional „Eugene Ionesco” va fi jucat spectacolul „Chiriţa în provincie” de Vasile Alecsandri şi la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, la 19.00, – spectacolul „Bucătăria”, o continuare a serialului cu aceeaşi denumire din Rusia.

MoldpresCategorii:Cultură

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.