Silvia Radu despre candidatura sa la alegerile locale noi

Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, nu a decis dacă îşi va înainta candidatura pentru şefia Primăriei Chişinău. Ea spune că în aceste zile are alte preocupări decât să se gândească la alegerile din 20 mai.

Silvia Radu

Silvia Radu. Foto: Miroslav Rotari / sputnik.md

Înainte ca membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) să anunțe data alegerilor în municipiul Chișinău, Silvia Radu spunea într-un interviu acordat pentru Europa Liberă că este foarte dificil să facă o alegere în acest sens.

„Am foarte multe proiecte demarate, care nici nu-mi permit să mă gândesc la viitoarele alegeri. Sunt prea multe probleme în fiecare zi care necesită o soluționare urgentă”, a precizat Silvia Radu, potrivit Radio Moldova.

Ținem să precizăm că acum o săptămână, CEC a anunțat data alegerilor locale în municipiul Chișinău și Bălți, care vor avea loc în aceeași zi, pe 20 mai.

Deocamdată, doar trei partide și-au anunțat candidații pentru funcția de primar al capitalei. Primul s-a înscris în cursa electorală liderul PPDA, Andrei Năstase, urmat de liberalul Valeriu Munteanu. Socialiștii l-au desemnat, ieri, pe liderul fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.