Maia Sandu despre scrutinul care poate „elibera” R. Moldova din „captivitate”

Alegerile parlamentare care vor avea loc în toamna anului curent sunt cele mai importante. Aceasta pentru că eliberarea țării, instituțiilor statului din captivitate pot începe de la acest scrutin. Declarația a fost făcută de președinta PAS, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Ora unității noastre” de la postul de televiziune 10TV, transmite IPN.

Maia Sandu

Maia Sandu. Foto: tribuna.md

Liderul PAS susține că alegerile noi din municipiul Chișinău sunt analizate în contextul general al scrutinului parlamentar.

„Din perspectiva PAS, alegerile parlamentare sunt cele mai importante pentru că eliberarea țării, instituțiilor statului din captivitate se începe de acolo, asigurarea independenței în justiție, combaterea corupției și celelalte elemente care țin de redarea încrederii oamenilor în această țară ține de activitatea din Parlament, de preluarea puterii”, spune Maia Sandu.

Președinta PAS a declarat că formațiunea pe care o reprezintă și PPDA au avansat în convenirea celor mai importante elemente de constituire a blocului pentru parlamentare. „Dar mai sunt câteva elemente care trebuie convenite”, spune Maia Sandu. Președinta PAS spune că aceste lucruri trebuie clarificate pentru că, eventual, dacă vor anunța susținerea lui Andrei Năstase la scrutinul local, să fie o decizie în raport cu alegerile parlamentare.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.