Năstase: Îmi propun să rămân la Primărie nouă ani

Candidatul comun al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și al Partidului Acțiune și Solidaritate, Andrei Năstase, își propune să vină în fruntea Primăriei municipiului Chișinău pentru nouă ani. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

nastase_casa

Andrei Năstase. Colaj: zdg.md

„Am venit în această campanie pentru a lua Primăria nu pentru o zi, două. Eu îmi propun să rămân la Primărie nouă ani”, spune Andrei Năstase. „Dacă scoatem din ghearele lor Primăria, dacă o dăm oamenilor, dacă facem lucruri bune la Primărie timp de un an, până la următoarele alegeri, dăm încredere oamenilor, dăm speranță că vine o echipă bine structurată, cu un program serios, de ce ar trebui să merg în alte posturi?”, spune Andrei Năstase.

Candidatul comun al PPDA și PAS spune că își bazează programul electoral pe câteva direcții: echipa de funcționari din Primărie, un audit la nivelul tuturor unităților municipale, colaborarea cu Consiliul Municipal Chișinău, eliminarea funcționarilor corupți.

Președinta PAS, Maia Sandu, a declarat că decizia de a-l susține pe Andrei Năstase la funcția de primar s-a bazat pe interesul major al PAS – de a scăpa de actuala guvernare, dar și pentru ca cele două formațiuni să fie unite, puternice pentru alegerile parlamentare. „Am pus toate lucrurile într-un puzzle și așa a arătat soluția optimă pentru această situație. E foarte important să câștigăm Chișinăul pentru că aceasta o să consolideze încrederea cetățenilor în puterea noastră și e foarte important să mergem uniți, să demonstrăm că putem să ne susținem reciproc astfel ca și susținătorii noștri să vrea să se implice plenar”, a spus liderul PAS.

Referitor la alegerile parlamentare, Maia Sandu a menționat că sâmbătă, 31 martie, cele două formațiuni vor merge în patru raioane ca să purceadă la crearea staff-urilor electorale pentru aceste circumscripții. Potrivit ei, pentru câștigarea alegerilor este necesară implicare plenară. „De luni, revenim la Chișinău și adunăm echipele noastre ca să punem la punct toate lucrurile – și un plan de campanie, și cum ne implicăm la nivel de promovare a mesajului la televiziuni, dar și de la ușă la ușă, așa cum se face într-o campanie”, a spus Maia Sandu.Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

3 răspunsuri

  1. Din pu*a brinza, ca tata a vindut oile. Sub usa primariei poti sta si 100, dar in primarie nu vei sta nici o zi, deoarece cu 3%poti doar sa maturi strazile, dar nu sa ajungi primar.

    Apreciază

  2. Timp de noua ani, vor putrezi scaunele de la atat urina!

    Apreciază

  3. Omul acesta se vede că e prea încrezut în el… cu 3% nici primul tur nu va trece dar nu încă pentru 9 ani la primărie… el în genere e sănătos?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.