Tradițional în ajunul sărbătorilor pascale, Partidul Politic „ȘOR” vine să aducă lumina sărbătorii mai aproape de cei nevoiași, astfel, a fost extinsă gama de produse și inaugurat un nou magazin în sectorul Buiucani al capitalei.

Magazin social (1)

Foto: partidulsor.md

Potrivit unui comunicat al Partidului „ȘOR”, și în acest an, la inițiativa președintelui partidului, Ilan Șor, în toate magazinele sociale din țară în perioada 4-7 aprilie, deținătorii de carduri sociale vor putea cumpăra cozonacul de Paști de 400 grame, la doar 10 lei.

Inaugurarea noului magazin din sectorul Buiucani al capitalei, face parte din planul de acțiuni al Partidul Politic „ȘOR”, care, punctează majorarea numărului de magazine sociale până la 100 de unități în toată țara.

Noul Magazin Social este amplasat pe strada Calea Ieșilor 11/5.

Printre persoanele beneficiare se numără pensionarii, veteranii, persoanele cu nevoi speciale, mamele solitare și familiile numeroase.

Scopul Proiectului „Magazine sociale” este de a sprijini categoriile social-vulnerabile ale societății. Astfel, de serviciile lui pot beneficia pensionarii, veteranii, persoanele cu nevoi, mamele solitare și familiile numeroase.

Pentru a beneficia de produsele magazinelor sociale „Merișor” aveți nevoie doar de cardul de membru. Pentru a intra în posesia unui astfel de card, este nevoie de a depune o cerere direct la unul dintre magazine sau la Oficiul Teritorial a Partidului „ȘOR” din sectorul în care locuiți.

Reclame