Poliția îl căuta de șapte ani; a fost reținut la frontiera moldo-ucraineană

Un cetățean moldovean, anunțat în căutare acum șapte ani de autoritățile de drept naționale pentru săvârșirea infracțiunii de furt, a fost depistat la frontiera moldo-ucraineană. Polițiștii de frontieră l-au reținut în dimineața zilei de 6 aprilie a.c., la aproximativ 500 de metri de linia de frontieră.

Politia de Frontiera

Foto: border.gov.md

Patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Briceni, acționând în baza unei informații operative, au surprins în zona de competență un bărbat care și-a justificat prezența la frontieră prin faptul că efectua lucrări agricole. Bărbatul nu deținea asupra sa niciun act de identitate și nici nu a informat reprezentanții Poliției de Frontieră despre cele declarate, astfel fiind însoțit la Sector pentru legitimare.

Ca urmare a verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un cetățean moldovean de 44 de ani, locuitor al satului Grimăncăuți. Mai mult, în baza de date acesta figura ca anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție Ciocana, din anul 2011. S-a constatat că în această perioadă de timp bărbatul s-a ascuns de organul de urmărire penală și de instanța de judecată.

La scurt timp, persoana a fost preluată de poliție pentru cercetările ulterioare și luarea măsurilor ce se impun în privința acesteia.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.