Ion Ceban: Eu mă văd primar de Chișinău

Candidatul socialiștilor la alegerile noi din municipiul Chișinău, Ion Ceban, se vede în funcția de primar al capitalei. Așa a răspuns el la întrebarea moderatorului emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8 cu cine dintre ceilalți pretendenți se vede în turul doi. Candidatul susține că trebuie să fie primar pentru că echipa lui are o viziune clară de dezvoltare a municipiului Chișinău atât pe lungă durată, cât și pe durată medie și scurtă, transmite IPN.

Ion Ceban_PSRM

Ion Ceban. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Ion Ceban susține că pentru implementarea tuturor punctelor din programul său electoral sunt necesare 4,5 miliarde de lei. Candidatul socialiștilor consideră că va găsi posibilitate, prin economisire, să facă rost de acești bani pentru proiectele de dezvoltare. „Da, sunt sarcini care probabil sunt ireale sau chiar fantastice la acest moment, dar noi trebuie foarte bine să înțelegem că Chișinăul este o aglomerație, care are aproape un milion de oameni și problemele trebuie soluționate tehnologic, conceptual și tehnic, astfel încât să corespundă tuturor standardelor mondiale. Noi trasăm scopuri pe care vrem să le avem în față”, spune Ion Ceban. Potrivit lui, dacă scopurile nu vor fi trasate în acest mod, Chișinăul întotdeauna se va ocupa de lucruri mărunte.

Ion Ceban susține că toate propunerile din programul său electoral vizează toți cetățenii municipiului Chișinău. Totodată, deși susține că va fi un primar al tuturor chișinăuienilor dacă va câștiga alegerile, Ion Ceban susține că în timpul mandatului său nu va acorda autorizație pentru desfășurarea, de exemplu, a marșului unioniștilor, pe motiv că apreciază mesajul acestora contravenind Constituției.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. Vrabia malai visează.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.