Nicolai Grigorișin a fost desemnat candidat la funcția de primar al municipiului Bălți din partea PPPN, condus de fostul primar de Bălți, Renato Usatîi, care se ascunde ascunde la Moscova de justiția moldovenească. Anunțul a fost miercuri seară, 11 aprilie, la ședința activului orășenesc al organizației teritoriale a „capitalei de nord”.

Nicolai Grigorisin

Nicolai Grigorișin. Foto: ru1.md

Potrivit unui comunicat al PPPN, peste 800 de persoane au participat la adunarea organizației teritoriale Bălți a formațiunii, la care a fost prezentat candidatul PPPN la funcția de primar de Bălți. Ședința a avut loc în regim deschis, cu participarea locuitorilor orașului, dar și a jurnaliștilor.

În adresarea sa, vicepreședintele PPPN, Elena Grițco, a subliniat că „scopul pe care trebuie să-l avem la aceste alegeri este victoria din primul tur”.

„Este un scop real. Noi trebuie să învingem chiar din primul tur, iar prin asta să punem capăt atacului raider asupra Bălțiului din partea mafiei de la Chișinău și a «celei de-a cincea coloane» a acesteia din capitala de nord. La fel, ea a amintit că «dorind să nu lase locuitorii orașului Bălți captivi ai atacului raider comis de autoritățile centrale asupra orașului nostru, Renato Usatîi a luat decizia bărbătească de a tăia acest «nod gordian» și a oferi cetățenilor posibilitatea de a spune ultimul cuvînt în situația creată.

În actualele condiții, Bălțiul are nevoie de un primar puternic. Omul care a demonstrat voință în apărarea intereselor orașului și a orășenilor. Candidatul «Partidului Nostru» la alegerile primarului municipiului Bălți este Nicolai Grigorișin!”, l-a prezentat Elena Grițco pe candidatul formațiunii.

Amintim că alegerile noi la Bălți vor avea loc în data de 20 mai. În prezent, Nicolai Grigorișin ocupă funcția de viceprimar al municipiului Bălți și exercită funcția de primar interimar al „capitalei de nord”.

Reclame