Liderul PPAS, Maia Sandu, consideră că dezbinarea la alegerile locale noi din municipiul Chișinău este un lucru rău și nu este târziu pentru ca acei candidați care au fost anunțați deja să se retragă în favoarea unui candidat comun. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

Maia Sandu

Maia Sandu. Foto: Elena Covalenco / ipn.md

„Acesta este îndemnul meu pentru toți cei care țin la viitorul pro-european al Republicii Moldova și la faptul ca în fruntea Chișinăului să ajungă o persoană responsabilă, care nu face parte din clanul oligarhic al lui Plahotniuc și Dodon”, a declarat Maia Sandu.

Președinta PAS consideră că unitatea poate face diferența în actualele alegeri locale. Maia Sandu susține că pe marginea programului electoral al candidatului comun pot fi purtate discuții pentru a satisface toate părțile, referindu-se la poziția unei formațiuni care a spus că dacă Maia Sandu ar fi candidat, atunci formațiunea n-ar fi înaintat candidatul propriu. „Nu e târziu să se vină cu anumite modificări dacă e cazul”, a afirmat politicianul.

Reclame