Maia Sandu: Dezbinarea la alegerile locale este un lucru rău

Liderul PPAS, Maia Sandu, consideră că dezbinarea la alegerile locale noi din municipiul Chișinău este un lucru rău și nu este târziu pentru ca acei candidați care au fost anunțați deja să se retragă în favoarea unui candidat comun. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

Maia Sandu

Maia Sandu. Foto: Elena Covalenco / ipn.md

„Acesta este îndemnul meu pentru toți cei care țin la viitorul pro-european al Republicii Moldova și la faptul ca în fruntea Chișinăului să ajungă o persoană responsabilă, care nu face parte din clanul oligarhic al lui Plahotniuc și Dodon”, a declarat Maia Sandu.

Președinta PAS consideră că unitatea poate face diferența în actualele alegeri locale. Maia Sandu susține că pe marginea programului electoral al candidatului comun pot fi purtate discuții pentru a satisface toate părțile, referindu-se la poziția unei formațiuni care a spus că dacă Maia Sandu ar fi candidat, atunci formațiunea n-ar fi înaintat candidatul propriu. „Nu e târziu să se vină cu anumite modificări dacă e cazul”, a afirmat politicianul.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Iată cum poate vorbi femeia asta despre dezbinare și să mai adauge că este un lucru rău, dacă dânsa singură susține un candidat, care pur și simplu a fărămițat dreapta proeuropeană ca pantalonii săi uzi.

    Apreciază

  2. Dragă Maie, un lucru rău e că aveți interese ascunse de ochii cetățenilor dar și de ochii celui care se declară partener de alianță în Persoana lui Năstase. Un lucru rău mai e că nu ați candidat la primărie deoarece sunteți obsedată doar de funcții mari și nu vreți să vă asumați responsabilități directe față de cetățeni.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.