Deputați: De unul singur, viitorul primar al Chișinăului nu va reuși

Viitorul primar al Chișinăului trebuie să vină cu o echipă foarte bună pentru a face față tuturor problemelor capitalei. De unul singur, viitorul edil nu va reuși. Declarații în acest sens au fost făcute de reprezentanții PSRM și PLDM în cadrul emisiunii „În profunzime” de la postul de televiziune PRO TV Chișinău, transmite IPN.

Primaria Chisinau

Primăria Chișinău. Foto: democracy.md

Deputatul socialist Vlad Batrîncea consideră că niciun primar general nu va rezolva de unul singur problemele capitalei.

„Un primar general trebuie să vină cu o echipă puternică de juriști, acei care pot reprezenta această primărie în raport cu agenții economici, cu instanțele de judecată. Trebuie să vină cu o echipă care știe ce înseamnă construirea drumurilor, transportul public, domeniul social”, a declarat Vlad Batrîncea.

Deputatul liberal-democrat Vadim Pistrinciuc consideră că în fruntea Primăriei nu este neapărat să vină o persoană care are anumite pârghii sau legături cu conducerea centrală pentru a lupta cu nelegiuirile în Primărie.

„Un primar bun care are o agendă foarte clară de a rupe legăturile funcționarilor din Primărie cu mediul nociv de afaceri, poate să facă schimbarea așteptată”, este de părere Vadim Pistrinciuc.

Potrivit lui Pistrinciuc, cazurile problematice legate de funcționari neonești trebuie făcute publice pentru că astfel justiția nu va avea încotro și le va examina.

Alegerile locale noi din municipiul Chișinău vor avea loc pe 20 mai.Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.