Comuniștii nu înaintează candidați și nici nu participă la alegerile locale

PCRM nu înaintează candidat la alegerile locale noi din municipiul Chișinău. Mai mult, PCRM nu participă la scrutinul organizat pe 20 mai nici în capitală și nici în celelalte localități printre care și municipiul Bălți.

Vladimir Voronin

Voronin plângând la monumentul lui Lenin. Foto: curentul.md

Declarația a fost făcută de președintele partidului, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC 21, transmite IPN.

„Nu înaintăm candidat și nici nu participăm la aceste alegeri pentru că acest primar va fi ales pe un an și ce poate el să facă într-un an după această distrugere, acest haos. Nu poate el să realizeze nimic”, spune Vladimir Voronin.

Președintele PCRM susține că printre pretendenții care și-au anunțat intenția de a candida la funcția de primar nu vede persoane cu capacități manageriale atât de bune încât să facă ordine în oraș.

„Acest primar are mai multe probleme și mai puține posibilități decât un prim-ministru”, este de părere fostul președinte al R. Moldova.

Vladimir Voronin susține că în municipiul Chișinău sunt probleme foarte serioase. 90% din tot venitul Republicii Moldova se formează în capitală, însă primăria municipală primește circa 5-7% din toată această sumă. „Nouă ne trebuie un primar care să cunoască conceptul de dezvoltare a orașului, să propună acest concept, să-l consulte cu toți cetățenii orașului, să facă dezbateri publice”, spune președintele PCRM.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.