În doar un an, comuna Jora de Mijloc se va transforma în comună de vis: Marina Tauber, candidat la funcția de primar al comunei și-a prezentat programul electoral

Evenimentul de prezentare a candidatului la funcția de primar al comunei Jora de Mijloc din partea Partidului Politic „ȘOR” a avut loc sâmbătă, 21 aprilie. Marina Tauber, vicepreședintele partidului, a primit mandatul de încredere din partea liderului formațiunii, Ilan Șor, pentru a candida la funcția de primar.

Jora de Mijloc (1)

Foto: partidulsor.md

În prezența a mii de locuitori din cele patru sate ale comunei: Jora de Sus, Jora de Mijloc, Jora de Jos și Lopatna, sub sloganul „Haideți să trăim mai bine”, Marina Tauber și-a prezentat programul electoral, care este bazat pe trei principii de bază: infrastructură, sfera socială, agricultură și economie.

Astfel, în domeniul infrastructurii programul prevede soluționarea celor mai stringente probleme ale localităților, și anume: iluminarea stradală cu dispozitive moderne și economice de tip LED, modernizarea și reconstrucția totală a drumurilor și trotuarelor în fiecare sat, modernizarea totală a traseului Jora de Mijloc – Susleni, soluționarea problemei de colectare, transportare și depozitare a gunoiului și deșeurilor menajere și amenajarea terenurilor de joacă pentru copii în fiecare sat.

Schimbările din sfera socială țin de finanțarea suplimentară pentru îmbunătățirea alimentației copiilor în grădiniță și școală, acordarea capitalului matern, deschiderea în comună a unui magazin social, dar și a unei farmacii sociale. Tot aici locuitorii din comună vor avea parte de acces gratuit la rețeaua Wi-Fi, care va fi instalată în locurile publice.

În ceea ce ține de agricultură și economie, în comună va fi organizat un centru de achiziționare a produselor agricole, unde oamenii vor avea posibitatea de a comercializa marfa direct în sat, va fi deschisă o linie de producere, care va oferi noi locuri de muncă și de asemenea vor fi soluționate problemele bisericilor din comună.

„Sunt ferm convinsă – locuitorii sunt demni de a avea aceleași condiții de trai, precum locuitorii din satele și comunele țărilor bine dezvoltate. Am avut ocazia de a trăi ani buni în Europa, știu cum trebuie să arate un sat modern și știu cum să sporesc nivelul de trai în comună, pentru a fi în pas cu cele europene”,  a conchis Marina Tauber.

Prezent la eveniment, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a declarat că: „Orașul și întregul raion Orhei, reprezintă  un loc deosebit și important pentru echipa noastră. Aici, în orașul Orhei, Partidul Politic „ȘOR” a câștigat mandatul de încredere a oamenilor, aici am obținut primele rezultate victorioase. Orhei și raionul Orhei, au devenit baza de lansare a noilor politici, a unui nou stil de conducere – de a fi mai aproape de oameni și de a rezolva problemele reale ale cetățenilor. Astăzi venim cu propunerea de a schimba și viața localității Dvs.”.

Tot aici, sătenii au avut parte de prezentarea unui material video, viziunea candidatului Marina Tauber pentru modernizarea comunei Jora de Mijloc în doar un an de zile. Oamenii au rămas entuziasmați de schimbările și reformele de infrastructură ce pot fi implimentate în doar un an de zile.

Mai mult, ei și-au exprimat încrederea față de Partidul Politic „ȘOR”, singurul partid care își realizează programul politic în interesul cetățeanului.

Evenimetul de prezentare al a fost însoțit de un grandios concert, unde au participat interpreții autohtoni Brio Sonores, Igor Cuciuc, Ian Raiburg, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Olga Ciolacu și formația Catharsis.

Prezentarea a culminat cu focuri de artificii.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.