Chișinău: Poliția a pus mâna pe o grupare criminală specializată în furturi din automobile

Oamenii legii au anihilat o grupare criminală specializată în săvârșirea furturilor din automobile prin metoda scanării frecvenței a sistemului de alarmă cu un dispozitiv special adaptat în acest scop, pe teritoriul municipiului Chișinău.

Politia_criminal

Foto: politiacapitalei.md

Indivizii au fost reținuți în flagrant delict, la data de 18 aprilie curent, pe str. Andrei Doga din mun. Chișinău, în timp ce au pătruns în automobilul de model Toyota Yaris, de unde au sustras mai multe bunuri materiale. Ulterior, fiind percheziţionaţi, asupra lor a fost depistat şi ridicat dispozitivul skanării frecvenței a sistemului de alarmă.

Aceștia s-au dovedit a fi trei bărbați, originari din municipiul Chișinău, cu vârstele cuprinse între 32 și respectiv 39 de ani, toți fiind anterior judecați pentru diverse infracțiuni pe teritoriul țării.

În urma acțiunilor speciale de investigații, polițiștii au stabilit, că membrii grupării acționau foarte rapid, împărțindu-și rolurile între ei. Forțele de ordine au acumulat probe suficiente ce demonstrează implicarea acestei grupări criminale în comiterea a cel puțin 8 furturi comise prin metoda dată, pe teritoriul capitalei.

Actualmente bănuiții sunt arestați pe un termen de 30 de zile în izolatorul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și sunt cercetați penal pentru furt.

La fel sunt investigate versiunile înaintate, privind complicitatea grupării criminale în alte infracțiuni înregistrate pe teritoriul țării.Categorii:Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.