Președintele Igor Dodon a declarat, în debutul întrevederii cu Vadim Krasnoselski, că misiunea de menținere a păcii de pe Nistru trebuie susținută în continuare.

Igor Dodon_Vadim Krasnoselski

Igor Dodon și Vadim Krasnoselski. Foto: fb.com/dodon.igor

„În pofida declarațiilor politice din partea unor jucători politici de la Chișinău, poziția mea este una cunoscută. Consider că operațiunea menținere a păcii este una de succes. Datorită acestei misiuni, noi avem stabilitate și trebuie să-o susținem în continuare și dacă există anumite chestiuni de ordin tehnic pe care trebuie să le examinăm și să le soluționăm, suntem gata să le analizăm astăzi și într-o perioadă apropiată să găsim o ieșire din situație”, a declarat Igor Dodon, potrivit unei înregistrări video apărută pe Facebook, citată de Radio Chișinău.

Igor Dodon a mai spus că speră ca după întâlnirea cu Vadim Krasnoselski problemele care există să poată fi soluționate cât mai curând.

Dodon și Krasnoselski s-au întâlnit la ora 10:00, la Tighina, iar serviciul de presă al Președinției a anunțat că va oferi ulterior mai multe detalii despre discuțiile care au avut loc și rezultatele acestora.

Reclame