Democratul Nicolai Dudoglo, între ciocan și nicovală

Conducerea PDM i-a cerut deputatului Nicolai Dudoglo să aleagă între statutul de membru al PDM și cel de fondator al organizației obștești „Noua Găgăuzie” din UTA Găgăuzia. Potrivit unui comunicat al PDM, citat de IPN, asociația obștească este mișcare cu obiective politice, care nu se încadrează în politica promovată de PDM.

Nicolai Dudoglo

Nicolai Dudoglo. Foto: ipn.md

Formațiunea susține că prin obiectivele pe care intenționează să le promoveze Nicolai Dudoglo în cadrul mișcăriii, devine incompatibil cu statutul de membru al PDM și de membru al fracțiunii democrate din Parlament. În același timp, devine incompatibil cu viziunea și acțiunile pe care le promovează partidul pe linia modernizării pro-europene a țării.

Potrivit comunicatului, dacă deputatul va alege să se implice mai departe în activitatea respectivei mișcări politice, i s-a cerut să demisioneze imediat din partid, în caz contrar urmând a fi exclus, conform regulamentului și statutului.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Parerea mea este ca daca persoana e intr-un partid politic oarecare, inseamna ca are aceleasi viziuni politice ca si echipa la care adera, dar daca parerile si interesele nu coencid atunci solutia este doar una, de parasit echipa si de aderat la acel partid politic unde parerea si interesele coencid!

    Apreciază

  2. La astfel de extremiști și populiști cu alură de dodonist, locul nu le este printre democrați, ci din contra – afară!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.