Salvatorii și pompierii din R. Moldova știu și să producă vin de calitate

Salvatorii şi pompierii din R. Moldova au demonstrată că ştiu nu doar să salveze vieţile omeneşti, ci şi să producă vin de calitate.

Pompieri_festival

Foto: dse.md

Peste 150 de angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), din diferite regiuni ale ţării, au participat, sâmbătă, la un Festival al Vinului, iar cei mai buni dintre ei s-au ales cu premii.

Evenimentul a avut loc într-un local din apropierea localității Măgdăcești din raionul Criuleni. Vinurile etalate de către pompieri și salvatori au fost apreciate de un grup de oenologi profesioniști, care au selectat cele mai bune licori după calitate și arome.

Astfel, pe locul I la categoria vin roșu și alb s-au clasat salvatorii din Strășeni și Drochia. Locul II la categoria vin roșu le-a revenit salvatorii Detașamentului căutare salvare nr.1 din municipiul Chișinău, iar pentru vin alb au fost aleși premianți salvatorii din UTA Găgăuzia. Iar locul III le-a reveni pompierilor din Căușeni și Telenești.

Câștigătorii s-au ales cu premii și diplome. Potrivit IGSU, Festivalul Vinului este un eveniment consacrat tradițiilor și se desfășoară pentru al doilea an consecutiv.

Reclame


Categorii:Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.